Printare – Design – Executie Bannere Publicitare

DESIGN – EXECUTIE – LIVRARE
Realizam bannere publicitare atractive si profesionale. Asiguram servicii complete de executie: concept grafic (design) + printare  + livrare

Solutii complete pentru realizarea bannerelor publicitare

Bannere de exterior (outdoor);
Bannere pentru interior (indoor);
Mesh-uri(outdoor);
Roll-up banner’s, X-banner’s (indoor);
Finisare pentru bannere exterioare: capse, tiv, gauri anti-vant etc.

Cotatie pret bannere publicitare:

Obtine rapid o estimare de pret, in simplii pasi, doar completand campurile de mai jos. Apoi apasati butonul “Obtine pret”!

Modele de bannere

modele-bannere-outdoor
bannere-exterior-personalizate
bannere-stradale-outdoor
bannere-bucuresti
bannere-personalizate-bucuresti
bannere-indoor

Grafica bannere publicitare

Oferim servicii de creatie grafica (design profesional) pentru bannere publicitare .

Daca aveti grafica deja grafica proprie a cartilor de vizita,  acceptam documente de format  : PDF, TIF , CDR, PSD, EPS, . Atentie la fisierele PNG, JPEG, JPG, sau cele PDF exportate din Word, deoarece aceste extensii nu au o rezolutie buna pentru un print de calitate!

Print bannere de exterior (outdoor)

Bannerele outdoor sunt concepute pentru a fi expuse la exterior, sub influenta directa a factorilor naturali: precipitatii, caldura, inghet, raze solare.

Un banner exterior trebuie sa asigure o buna vizibilitate (claritate, culori vii, contraste puternice care sa atraga). Deasemenea acest tip de bannere trebuie sa fie rezistente in timp, sa nu isi piarda calitatile (decolorarea culorilor, crapare, cutare, etc.).

In cadrul procesului de realizare a bannerelor utilizam materiale de calitate, special tratate pentru o buna aderenta a printului, cerneluri pe baza de ecosolventi special conceputi sa fie expusi interperiilor.

Print bannere de interior (indoor)

Bannerele indoor deservesc ca si aplicatii, expunerea in zone interioare: targuri, expozitii, magazine, locuri publice,  holuri, sali de conferinte, anticamere, locuri de joaca, etc.

Cele mai populare suporturi pentru fixarea bannerelor de interior sunt sistemele:  Roll-up banner, X-banner  si L-banner.