Printare – Design Carti de vizita

DESIGN – EXECUTIE – LIVRARE
Realizam carti de vizita profesionale. Asiguram servicii complete de executie: concept grafic (design) + printare  + livrare

Specificatii standard ale cartilor de vizita

Carti de vizita carton (250-350 grame) sau alte materiale: plastic, metal, lemn, etc;
Dimensiuni finite pentru carti de vizita carton: 85 x 55mm sau 90 x 50 mm;
Colturi drepte sau rotunjite;
Cartile de vizita sunt taiate la ghilotina cu ghidaj laser pentru o taiere perfecta;
Cartile de vizita speciale: carti de vizita embosate, stantate, decupate, etc.

Optional, in functie de design, paleta cromatica,  cartile de vizita pot fi plastifiate lucios sau mat conferind un aspect interesant, un rafinament aparte si o durabilitate mai mare in timp.

Cotatie pret carti de vizita:

Obtine rapid o estimare de pret, in simplii pasi, doar completand campurile de mai jos. Apoi apasati butonul “Obtine pret”!

Modele de carti de vizita

modele-carti-de-vizita
carti-de-vizita-aurii
print-carti-de-vizita
carti-de-vizita-elegante
comanda-carti-vizita
carti-vizita-bucuresti

Grafica carti de vizita

Oferim servicii de creatie grafica (design profesional) pentru carti de vizita .

Daca aveti grafica deja grafica proprie a cartilor de vizita,  acceptam documente de format  : PDF, TIF , CDR, PSD, EPS, . Atentie la fisierele PNG, JPEG, JPG, sau cele PDF exportate din Word, deoarece aceste extensii nu au o rezolutie buna pentru un print de calitate!

De ce carti de vizita de calitate?

Schimbul de carti de vizita cu partenerii de afaceri sau potentialii dvs. clienti reprezinta una dintre cea mai simpla si mai eficienta forma de marketing.

Totodata cartea de vizita este de cele mai multe ori prima interactiune a unui potential partener sau client cu afacerea dvs. Din aceste considerente o carte de vizita trebuie neaparat sa aiba un aspect clar si profesional si sa ofere toate informatiile esentiale (sigla, denumire, date de contact, slogan)

Indiferent de designul ales sau tipul de material  utilizat pentru print, scopul final al unei carti de vizita este acela de a capta atentia, de a face o buna impresie (“prima impresie conteaza”) si de a transmite potentialilor dvs. parteneri sau clienti toate informatiile necesare.