Servicii de grafica (design) | Pregatire de tipar | Creatie Grafica

Asiguram servicii de grafica (design), profesional, creatie grafica si pregatire de tipar pentru o gama larga de materiale publicitare.

Cum se desfasoara procesul de creatie grafica (design)

Ne descrieti ce doriti, cum sa arate si ce informatii sa contina materialul publicitar ce urmeaza a fi printat.
Pe baza informatiilor si in functie de complexitatea lucrarii conceptul grafic poate fi gata in 1-3 zile lucratoare.
Odata finalizat designul va vom trimite o macheta grafica pentru a verifica materialul/materialele si a ne da bunul de tipar.

Obtine pret pentru servicii de grafica (design)

Descrieti-ne in linii mari proiectul dvs. si vom reveni in foarte scurt timp cu o cotatie de pret raportata exact la cerintelor dvs.

Departamentul nostru specializat in servicii de grafica si DTP, va sta la dispozitie pentru ca conceptul solicitat sa corespunda viziunii, nevoilor si solicitarilor dvs.!

Pregatirea de tipar – GRATUITA –

Daca aveti deja designul grafic si acesta nu trebuie sa suporte modificari majore, procedeul pragatirii de tipar este gratuit.

Conditiile tehnice necesare graficii (designului):

– documentul care contine grafica ce urmeaza a fi trimis trebuie sa fie in unul dintre formatele: .TIFF, .PDF, .PSD, .CDR, la o rezolutie acceptabila (recomandat 300 dpi)

– grafica trebuie sa aibe margini de taiere (3mm), precum si o zona de siguranta (3mm), pana la zona ce contine informatiile propriu-zise: text, poze, date contact etc.

– atentie la fisierele de tipul PNG, JPEG, JPG, PDF (din exportul Word), deoarece acest tip de fisiere nu asigura o rezolutie buna pentru un o tiparire calitativa

– daca designul grafic nu indeplineste standardele minime necesare unui print de calitate

Daca sunt nelamuriri in ce priveste executia design-uli grafic sau a procesul de print: