PRINTARE – DESIGN Mape de prezentare

DESIGN – EXECUTIE – LIVRARE
Realizam mape de prezentare personalizate. Asiguram servicii complete de executie: concept grafic (design) + printare  + livrare

Caracteristici mape prezentare personalizate

Mape de prezentare din carton 250-350 de grame;
Dimensiuni mape: 218 x 310 mm inchis, deschis 436 x 310 mm;
Buzunar interior stantat sau aplicat pentru sustinerea de documente + decupaje insertie carte de vizita, voucher etc.;
Big (cotor) simplu sau dublu;

Optional, in functie de design, paleta cromatica,  mapele de prezentare pot fi plastifiate lucios sau mat conferind un aspect exclusivist si o durabilitate mai mare in timp.

Cotatie pret mape personalizate:

Obtine rapid o estimare de pret, in simplii pasi, doar completand campurile de mai jos. Apoi apasati butonul “Obtine pret”!

Modele mape de prezentare

mape-prezentare-bucuresti
mape-prezentare-firma-modele
mape-prezentare-companie
design-mape-prezentare
mape-prezentare-carton-modele
mape-prezentare-personalizate

Grafica personalizata mape de prezentare

Oferim servicii de creatie grafica (design profesional) pentru mape de prezentare .

Daca aveti grafica deja grafica proprie a flyerelor,  acceptam documente de format  : PDF, TIF , CDR, PSD, EPS, . Atentie la fisierele PNG, JPEG, JPG, sau cele PDF exportate din Word, deoarece aceste extensii nu au o rezolutie buna pentru un print de calitate!

Aplicatiile mapelor de prezentare

Mapele de prezentare reprezinta inca unul dintre cele mai profesionale moduri de ofertare directa, de prezentare a unei companii, servcii sau produse, fie pur si simplu transportul si inmanarea unor documente cu caracter oficial: contracte, facturi proforme, devizuri, chitante etc.

Mapele de prezentare vor fi printate pe exterior cu un designul personalizat al beneficiarului, iar pe interior se afla un buzunar pentru suportul documentelor, buzunar cu orificii speciale (fante) pentru insertia de obicei a cartii de vizita, voucher de reduceri etc.