Print sticla – Printare sticla – Print UV sticla

DESIGN – EXECUTIE – MONTAJ
Solutii printare pe sticla – print UV sticla. Asiguram servicii complete de executie: concept grafic (design) + printare  + montaj (diverse aplicatii)

Aplicatii principale  sticla printata

Signalistica outdoor si indoor;
Aplicatii publicitare;
Decoratiuni interioare;
Personalizari diferite materiale;

Cotatie pret printare sticla:

Obtine rapid o estimare de pret, in simplii pasi, doar completand campurile de mai jos. Apoi apasati butonul “Obtine pret”!

Modele de sticla printata

printare-uv-sticla
print-uv-sticla
panouri-sticla-printate
print-geamuri
print-tablouri-sticla
print-brauri-bucatarie

Grafica printului pe sticla

Oferim servicii de creatie grafica (design profesional) pentru printare sticla.

Daca aveti grafica deja o grafica proprie,  acceptam documente de format  : PDF, TIF , CDR, PSD, EPS, . Atentie la fisierele PNG, JPEG, JPG, sau cele PDF exportate din Word, deoarece aceste extensii nu au o rezolutie buna pentru un print de calitate!

Totusi printare direct pe sticla presupune anumite particularitati, asadar grafica trebuie putin adaptata pentru printul UV cat si pentru reducerea efectului de difuzie a luminii care va trece prin suprafata printata (model).

Indiferente de aplicatii, materialele realizate prin printarea UV direct pe sticla sunt produse cu un impact vizual puternic, aspectul fiind unul premium fata de alte materiale.

Pentru ca rezultatul final sa fie unul spectaculos, tehnologia printarii pe sticla presupune tratarea in prealabil a suprafetei.